Nieuwmoersesteenweg 137 - 2910 Essen
Tel.: 014 96 06 26
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website
Geef uw meubels een nieuw leven en kies voor zandstralen

Zandstralen van meubels in Essen

Zijn uw meubels aan een opfrissing toe? Of vernieuwt u uw interieur en passen uw meubels niet langer bij de stijl van uw nieuwe inrichting? Dan is Pierre Mansion uw vakman van dienst voor het zandstralen van meubels in Essen en omstreken. Dankzij deze techniek zien uw meubels er weer als nieuw uit. Ontdek de mogelijkheden en contacteer ons!

Wat is zandstralen?

Bij zandstralen wordt de oppervlakte van het materiaal onder hoge druk bespoten met een straalmiddel. Op deze manier kunnen verschillende buitenlagen verwijderd worden. U kunt het materiaal vervolgens opnieuw bewerken met een afwerking naar keuze. Bij Pierre Mansion gebeurt het zandstralen op basis van mineralen in plaats van zand: deze methode geeft namelijk een fijner effect.

Een groot aanbod aan mogelijkheden

Dankzij onze straalmachine van IBIX kunnen verschillende materialen gezandstraald worden, zoals hout, natuursteen en ijzer. Zandstralen van meubels, trappen, tegels: alles is mogelijk. Ook voor het verwijderen van verf en roest en voor het reinigen van gebouwen kunt u op ons rekenen.

Contacteer ons

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag informatie en advies en maken een vrijblijvende offerte voor u op voor alle zandstraalwerken in de omgeving van Essen.

Pierre Mansion PVL
Clikc+