Nieuwmoersesteenweg 137 - 2910 Essen
Tel.: 014 96 06 26
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Houten ramen en deuren op maat gemaakt

Pierre Mansion plaatst en maakt prachtige ramen en deuren in hout. Als specialist staat deze aannemer garant voor een uniek aanbod hoogkwalitatieve producten. Wij werken voornamelijk met houtsoorten zoals afrormosia, eik, sapelli, meranti, afzelia en zoveel meer.

Gamma ramen en deuren

Afhankelijk van uw wensen en budget, kan dit bedrijf u topproducten aanbieden. Het gamma ramen en deuren waar deze aannemer mee werkt en zelf creëert is namelijk perfect aangepast aan de behoeften en wensen van elke klant. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komen wij graag ter plaatse om een gepaste oplossing voor uw project aan te bieden. Welke look u ook wenst van uw woning, wij weten zowel voor nieuwbouw als renovatie een aanbod ramen en deuren voor te stellen.

Alle houten ramen en deuren worden op maat gemaakt. Ook kan u bij ons terecht voor neo klassieke voordeuren (herenhuizen). Deze deuren zijn geïnspireerd op Grieks-Romeinse oudheid. Ze zijn zuiver van vorm, eenvoudig, evenwichtig en symmetrisch. Vraag ons alvast naar meer informatie over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Pierre Mansion kent de kneepjes van het vak. We zorgen voor een vakkundige opmeting, afwerking en plaatsing van uw houten ramen en deuren regio Essen. Vraag gerust meer uitleg of een offerte op maat.

Pierre Mansion PVL
Clikc+